Kako pravilno postaviti i održavati blog na vašoj web stranici

Evo nekoliko koraka koje možete poduzeti kako biste pravilno postavili i održavali blog na vašoj web stranici:

Izradite plan: Prije nego što počnete postavljati sadržaj na vaš blog, potrebno je izraditi plan. U planu treba biti navedeno koji će se sadržaj postavljati, koliko često će se postavljati sadržaj, te kako će se promovirati blog.

Postavite blog na vašu web stranicu: Postavite blog na vašu web stranicu koristeći platformu za bloganje poput WordPress-a.

Izradite kvalitetan sadržaj koji će biti zanimljiv i koristan vašim posjetiteljima. Sadržaj treba biti originalan i unikatan, te se treba prilagoditi vašoj ciljnoj publici.

Promovirajte vaš blog koristeći društvene mreže, mailing liste i druge kanale. Ovaj korak će pomoći u povećanju posjećenosti vašeg bloga.

Redovito održavajte vaš blog ažurirajući sadržaj i ispravljajući bilo koji problemi s web stranicom. Ovaj korak će pomoći u održavanju kvalitete vašeg bloga.

Analizirajte performanse vašeg bloga koristeći Google Analytics ili druge alate za analizu. Ovaj korak će vam pomoći da saznate koji su dijelovi vašeg bloga popularni, te kako se vaš blog pozicionira u odnosu na konkurenciju.