Kako odabrati pravu zimsku vreću za svoju bebu?

S početkom zime, većina roditelja kupuje svom djetetu zimsku vreću. Na prvi pogled ovaj zadatak nije tako težak, ali dolaskom u trgovinu razumijemo da to nije tako. Uostalom, možete se jednostavno izgubiti u raznolikosti modela!

Kako ne biste pogriješili s izborom, morate uzeti u obzir cijeli asortiman koji je danas predstavljen u trgovinama. Prilikom kupovine zimske vreće za bebu prva stavka je da odaberete model kojeg želite.

Čvrste vreće vjerojatno će odgovarati djetetu do godinu i pol, jer će većinu vremena beba provesti u kolicima. Spavanje u takvoj gornjoj odjeći puno je ugodnije. Ako odaberete vreću za starije dijete, bolje je odabrati zaseban model. Nakon što ste se odlučili za model, roditelji bi trebali odabrati na kvalitetu proizvoda. Važno je da se u vreći dijete neće znojiti, ali se neće niti smrznuti pa i po najhladnijem vremenu. U pravilu, djeca do četiri godine brzo rastu, tako da ne morate kupovati stvari prema veličini. Bolje je preferirati model s malom marginom.  Glavno pravilo je kupovati stvari strogo prema uzrastu. Uostalom, sva su djeca individualna, rast vršnjaka može biti vrlo različit, pa se ne smije usredotočiti samo na dob.

Kako bi kupljeni proizvod duže ugodio bebi, mora se pravilno oprati i osušiti. Preporuke kao što su način pranja i temperatura navedene su na samom proizvodu. Također biste trebali odabrati pravi deterdžent. Obično se ne preporuča koristiti regenerator za ispiranje, jer može narušiti kvalitetu proizvoda. Osušite na sobnoj temperaturi, okrećući proizvod naopačke.  Može se raširiti po površini, ali je za sušenje najbolje koristiti vješalice za odjeću.

Zimska vreća za kolica savršen je odabir za zimske šetnje. Kombinira stilski dizajn i visokokvalitetnu izradu. Vreća je obložena vodonepropusnim materijalom, a iznutra topla i mekana. Između njih se nalazi pahuljasta, antialergijska tkanina koja pruža učinkovitu zaštitu i udobnost. Vreća je univerzalne veličine i može se staviti u kombinirana kolica, sportska kolica ili čak i u saonice. Ima rupe za pojaseve s 5 točaka koji omogućavaju pravilo i sigurno pričvršćivanje djeteta. Ušiveni patentni zatvarač omogućuje brzo i jednostavno otkopčavanje ili potpuno uklanjanje gornje dijela.

Objavljeno dana